ORDFÖRANDES ORD...

Nytt år igen... och nya styrelseledamöter. Starten har varit lugn, men vi börjar med att göra Tebladet. Vår tidning för information om kommande program till medlemmar i när och fjärran. Det har hänt ganska mycket bland våra tevänner... en ny BABYBOOM har börjat. År 1992 föddes två juniorer, år 1993 föddes tre juniorer och 1994... Hur blir det i år? Det ser faktiskt lovande ut, åtminstone två är på väg!

Årsfesten blev en lyckad tillställning! Flera höll tal, stämningen var gemytlig och måltiden läcker! Hederstecknet överräcktes med heder åt en hedersam person. GRATTIS Mikael Hägglund!

Lyckönskningar åt Torsten Schönberg för avancerande inom automationsteknik! Gratulerar för licensiattiteln! Väl mött på festen!

Andra händelser... Fem kalkoner flög över till USA. Bigger and better in America! Ett kort kom med posten till Teföreningen.

Årets presidentval hämtar mera färg åt den finska politiken! Detta presidentval överträffar med klar marginal tidigare dylika händelser. Sällan har man sett liknande kapplöpning, som nu under den första omgången. Resultatet från förhandsröstningarna ändrades med hast då de slutliga rösterna räknades och kjolpelaren sköt i höjden! Kandidat Vä:s näsa blev lång och läpparna vreds till en bitter kommentar. Mediat hade visst påverkat väljarna, eller hur hade detta kunnat hända? Nu är saken den att det är väljarna som tillsammans direkt bestämmer vem som skall bli rikets president. Vi har två skrämmande jämna kandidater kvar. Må den bättre av dem vinna!

God fortsättning på året önskar

Eder ordförande


[Tebladet 1/94]