Ledare

Jaha, hej på er alla.

Hösten kommer och det blir mörkare kvällar. Träden börjar redan sakta gulna och snart faller deras blad till marken. Då borde det väl passa att ett teblad också faller in genom postluckan. Hoppas att alla läsare hittar tebladet bland alla reklam-, Hufvudstads-, Borgå- och andra dylika blad som yr omkring.

Mycket har hänt sedan jag senast skrev en tebladsledare. Vintern har hunnit smälta bort, vi har avverkat en fantastisk sommar, arbeten har kommit och gått och familjen har vuxit. Jag kan bara konstatera att det var tur att det förra numret var ett dubbelnummer för det tolkar jag som att pausen sedan det senaste tebladet utkommit egentligen bara är hälften så lång som det känns.

Endel har frågat och somliga undrat när nästa teblad skall komma och jag har vanligen slingrat mig undan exakta tidsfixeringar på olika sätt. Nu är dock tiden inne och jag kan väl nog konstatera att redaktionen inte har letts så vidare effektivt. Jag inser att felet är mitt och står för konsekvenserna för det inträffade och meddelar bedrövad att jag beslutat att avgå. Härmed förklaras posten som chefredaktör för tebladet ledig att sökas.

Varen icke förskräckta, den nya chefredaktören (vem det än blir) kommer nog säkert att klara uppgiften med glans. Att överträffa sin föregångare kan inte bli svårt med tanke på att tebladet ändå har några pålitliga artikelförfattare som säkert fortsätter samarbetet som förr. De har upplevt chefredaktörbyten förr.

Richard


Tebladet 3-4/94